PC bolt és szervíz Győr

A PC World Győrben található PC bolt és szervíz, amely már 28 éve a számítástechnika területén nyújt szolgáltatásokat. Kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk a notebook és számítógép szerviz terén. Célunk az, hogy ügyfeleinknek a lehető legjobb és legmegbízhatóbb szolgáltatást nyújtsuk, és a számítógépeik rendben működjenek. Vállaljuk a rendszeres karbantartást, amely számos előnnyel jár és segít megőrizni a számítógépek teljesítményét.

Rendszeres karbantartás számítógépek számára

A rendszeres karbantartás nagyon fontos a számítógépek megfelelő működéséhez és hosszabb élettartamukhoz. A PC World szervízben kedvező feltételekkel vállaljuk a havi vagy éves rendszeres karbantartást, amely magában foglalja a következőket:

1. Szoftver- és hardvertelepítés

Számítógéped szoftver- és hardverfrissítéseinek fontosak a biztonság, a stabilitás és a teljesítmény szempontjából. Szakértőink segítenek a legfrissebb szoftverek és illesztőprogramok telepítésében, valamint új hardverkomponensek beszerelésében, hogy mindig a legjobbat kapd.

2. Hálózat konfigurálás, internet beállítás, levelezőrendszerek beállítása

Ha hálózati problémáid vannak vagy segítségre van szükséged az internet beállításában, a PC World szervíz szakemberei segítenek neked. Vállaljuk a hálózatok konfigurálását, a vezetékes és vezeték nélküli hálózatok telepítését és tervezését, valamint a levelezőrendszerek beállítását.

3. Vírus és spyware ellenőrzés és irtás

A vírusok és a kémprogramok komoly fenyegetést jelenthetnek a számítógéped biztonságára és adataidra nézve. A PC World szervíz gondoskodik a vírus- és kémprogramok ellenőrzéséről és eltávolításáról, hogy megvédje a számítógépedet és adataidat a károktól.

4. Állandó távfelügyelet vállalása egyedi igényeknek megfelelően

Az állandó távfelügyelet lehetőséget nyújt arra, hogy szakértőink figyelemmel kísérjék a számítógéped teljesítményét és szükség esetén beavatkozzanak. Az egyedi igényeknek megfelelően vállaljuk az állandó távfelügyelet szolgáltatását, hogy biztosítsuk a számítógéped zavartalan működését.

5. Egyéb rendszergazdai feladatok ellátása

A PC World szervíz segít az egyéb rendszergazdai feladatok ellátásában is, például a hálózati biztonság megvalósításában, a telepített alkalmazások frissítésében vagy az adatbázisok kezelésében.

6. Ügyfél kérésére komplett adatmentés a javítás megkezdése előtt!

Ha a számítógéped hibás, és javításra van szükség, vállaljuk a komplett adatmentést a javítás megkezdése előtt. Fontosnak tartjuk az ügyfeleink adatainak biztonságát és védelmét, ezért gondoskodunk arról, hogy adataid ne vesszenek el.

7. Adatmentés sérült adathordozóról

Ha sérült adathordozóval, például merevlemezzel vagy pendrive-dal rendelkezel, a PC World szervíz segít az adatmentésben. Tapasztalt szakembereink megteszik a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy az értékes adatokat visszaszerezd.

A PC World szervíz Győrben már 28 éve nyújt megbízható és magas színvonalú számítógép szervizszolgáltatást. Vállaljuk a számítógépek rendszeres karbantartását, amely magában foglalja a szoftver- és hardvertelepítést, hálózat konfigurálást, vírus és spyware ellenőrzést, távfelügyeletet, egyéb rendszergazdai feladatokat, valamint az adatmentést. Bízd számítástechnikai igényeidet a PC World szakértőire!


Közzétéve

itt:

, írta:

Cimkék: